Translate this page

Editor's Choise

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Εικόνα
“Η Βασίλισσα της avant-garde pop” - Esquire    “Queen of the Revolution” – Madame Figaro “Stunningly emotive vocals... atmospheric soundscapes” - Rolling Stone India “Ilia has perfected a performative style like no other in the music industry…she gradually shed her layers as she shuffled into a hypnotic and futuristic goth-pop that took a mystical turn with the use of the traditional organ of santour, creating a perfectly orchestrated musical chaos.” Maro Angelopoulou – Europavox Η IOTA PHI μετά την συνεργασία της με το εμβληματικό γκρουπ των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στο κομμάτι Ίριδα", κυκλοφορεί το πρώτο single από τον επερχόμενο της δίσκο. Σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας, με σταθερό συνεργάτη τον Μιχάλη Δέλτα, το ΜΑΖΙ είναι ένα αναπάντεχο και τολμηρό κράμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στοιχεία ρεμπέτικου, ντραμς 808, ηλεκτρονικός πειραματισμός και tribal στοιχεία συνθέτουν το ηχοτόπιο του ΜΑΖΙ. Ένα love story ή μια ιστορία για τις ψυχές των ανθρώπων. Την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκο

From The Sea To The Land Beyond (2013) - A Film By Penny Woolcock With Music By British Sea Power

Πριν λιγες μερες σας παρουσιασα το τελευταιο αλμπουμ των British Sea Power. Ομως το Βρετανικο Indie Rock συγκροτημα ερχεται να μας απασχολησει ξανα, ευχαριστα, αυτη τη φορα με ενα soundtrack.
Το "From The Sea To The Land Beyond" ειναι μια ταινια-ντοκιμαντερ για τις βρετανικες ακτες με υλικο απο 100 χρονια της κινηματογραφικης κληρονομιας που υπαρχει αποθηκευμενη στο Βρετανικο Ινστιτουτο Κινηματογραφου και επεξεργαστηκε απο την πολυβραβευμενη σκηνοθετιδα Penny Woolcock.

Το φιλμ παρουσιαστηκε τον περασμενο Ιουνιο στο Sheffield Documentary Festival στο θεατρο Crucinle, κερδιζοντας το Inspiration Award, ενω η προβολη πλαισιωθηκε με ζωντανη μουσικη συνθεση που εκτελεσαν οι British Sea Power. Στο εξωτερικο εδω και λιγους μηνες διατιθεται ηδη και σε DVD.
Παραλληλα με τη βοηθεια μιας νεας on-demand τεχνολογιας η υπηρεσια ψηφιακης τεχνης που αναπτυχθηκε απο το Βρετανικο Συμβουλιο Τεχνων σε συνεργασια με το BBC, δινει τη δυνατοτητα σε οσους επισκεπτονται  την ιστοσελιδα του εργου να φτιαξουν την δικη τους καρτα βιντεο διαλεγoντας online απο το υλικο του BFI τις αγαπημενες τους ακτες και επισης να προσθετουν μουσικα κομματια απο τους British Sea Power.

Ενα δειγμα της πραγματικα μαγικης μουσικης που εφτιαξαν οι British Sea Power  για αυτη τη παραγωγη μπορειτε να απολαυσετε στο κλιπ που ακολουθει.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)