Translate this page

Editor's Choise

Black Pumas - Black Pumas (2019)

Εικόνα
...a new sound that transmutes soul into something idiosyncratically modern...!!!

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός Eric Burton μεγάλωσε τραγουδώντας σε μια εκκλησία στη Δυτική Βιρτζίνια. Εκεί άρχισε να ανακαλύπτει πως οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στη δύναμη της ανθρώπινης φωνής και αφού ταξίδεψε με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια στο Νέο Μεξικό τελικά εγκαταστάθηκε στο Austin σχεδόν το 2016. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιπλάνησης συνέχισε να εντυπωσιάζει όπου και αν έπαιζε, είτε στο δρόμο με μια κιθάρα στο χέρι, είτε σε καφέ, σε μπαρ, σε πάρτι, ακόμα και σε ένα μικρό ντοκιμαντέρ με τίτλο "Street Music" που έφτιαξε ο φωτογράφος Andrew Bennett.
Στις αρχές του φθινοπώρου του 2017 άρχισε να γράφει μια συλλογή από soul instrumentals με την πρόθεση να κάνει τελικά ένα πλήρες άλμπουμ και αυτό που χρειαζόταν ήταν ένας στιχουργός. Τη λύση έδωσε ο τοπικός παραγωγός Bryan Ray γνωρίζοντας τον μέσω email με τον βραβευμένο με Grammy Award, κιθαρίστα και παραγωγό Adrian Qu…

URBS - Toujours Le Meme Film... (2005)


Ο Urbs είναι  ένας DJ και παραγωγός με έδρα τη Βιέννη. Οι πρώτες του παραγωγές κυκλοφόρησαν από την Uptight Records ως Urbs and Chaoz τη δεκαετία του ενενήντα. Αργότερα συνεργάστηκε με τον παραγωγό Cutex, oι Urbs and Cutex κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ όταν ξεκίνησε να γίνεται γνωστή η HipHop, albums που θεωρούνται ακόμα ως κλασικά σε εκείνο το ύφος και τώρα ζητούνται από πολλούς cratediggers σε όλο τον κόσμο.
Η πρώτη δουλειά του ως σόλο καλλιτέχνης ήταν το 2005 με τίτλο «Toujours le meme film..." στην G-Stone Recordings, με παραγωγό τον Peter Kruder και σηματοδότησε μια αλλαγή κατεύθυνσης προς τις κινηματογραφικές instrumental συνθέσεις, όμως ακόμα βαθιά επηρεασμένη αισθητικά σε samplebased HipHop. Το album ήταν μια μεγάλη επιτυχία και μερικά από τα τραγούδια έχουν συμπεριληφθεί σε αμέτρητες συλλογές και οι μουσικές του έχουν "ντύσει" πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Ανάμεσα στα κομμάτια αυτού του album υπάρχει και μια διασκευή του "The Chauffeur" των Duran Duran με συμμετοχή του Αυστριακού εξαιρετικού μπασίστα Rodney Hunter. Ακολούθησε μια περιοδεία με εξαμελή μπάντα σε όλη την Ευρώπη. Ποτέ όμως δεν εγκατέλειψε την Hip Hop, εξακολουθεί να κάνει remixes και παραγωγές για πολλές παραγωγές HipHop και Dancehall. Σαν DJ παίζει ως επί το πλείστον δικές του παραγωγές, remixes του και επεξεργασίες από τις οποίες υπάρχουν περίπου εκατό μέχρι σήμερα. Ο Urbs εργάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα άλμπουμ συνεργασιών με διάφορους τραγουδιστές και MCs από όλο τον κόσμο. Εκτός από αυτό παράγει μουσική για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.
Αυτό που έχω εγώ να παρατηρήσω είναι πως η μουσική του album αυτού θα σας θυμίσει το Ballroom Stories των Waldeck και αυτο απο μόνο του αρκεί για να σας πω πως αξίζει να το ακούσετε...!!!Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

LP - Lost On You (2016)

Γεωργία Νταγάκη

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)