Translate this page

Editor's Choise

Maud the moth + trajedesaliva - Bordando el manto terrestre (2023)

Εικόνα
 ...ένα μουσικό ταξίδι γύρω από τον φανταστικό, ονειρικό κόσμο του σουρεαλιστή ζωγράφου Remedios Varo... Το dark ambient project, trajedesaliva (Mon Ninguén & unavena) από τη Γαλικία της Ισπανίας, συνεργάζεται με τον γεννημένο στη Μαδρίτη τραγουδιστή και πιανίστα Maud the Moth (Amaya López-Carromero) για να δημιουργήσει ένα soundtrack για το έργο του Remedios Varo.   Το soundtrack έχει το τίτλο "Bordando el manto terrestre" (Κεντώντας τον μανδύα της Γης) και είναι ένα μουσικό ταξίδι dark ambient/drone/gothic synth με μια πινελιά νεοκλασικού και αιθέριου και περιστρέφεται γύρω από τον φανταστικό, ονειρικό κόσμο του σουρεαλιστή ζωγράφου Remedios Varo, ενός ζωγράφου που γεννήθηκε στην Ισπανία το 1908 και έζησε εξόριστος στο Μεξικό μέχρι τον θάνατό του το 1963. Χρησιμοποιώντας αναλογικά συνθεσάιζερ, ένα οπλοστάσιο ακουστικών οργάνων και πολύπλευρων φωνών, οι μουσικοί των δύο αyτών project φέρνουν αντίστοιχες ιδιοσυγκρασίες στην παλέτα, δημιουργώντας ένα soundtrack γεμάτο συμβ

David Bowie - The Next Day (New Album 2013)


Ο David Bowie επιστρέφει με νέο δίσκο μετά από 10 χρόνια...!!!


Ο David Bowie γιόρτασε τα 66 του χρόνια, προσφέροντας στους fan του μετά από 10 ολόκληρα έτη απουσίας, ένα νέο single με τίτλο Where Are We Now?. Tο video clip του νέου του κομματιού, κυκλοφόρησε μέσω της δισκογραφικής του εταιρείας Iso/Columbia Records, λίγες μόνο ώρες νωρίτερα στις 8/1/2013.

Το The Next Day, θα είναι το 30ο άλμπουμ που ηχογράφησε σε studio και το πρώτο του μετά το Reality που κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια.



Το δεύτερο τραγούδι από το album ‘The Next Day’, του Bowie, είναι το ‘The Stars (Are Out Tonight)’ και είναι ήδη διαθέσιμο προς αγορά στην ψηφιακή μορφή του. Το video clip το σκηνοθετεί η Floria Sigismondi, με την οποία έχει ξανασυνεργαστεί ο τραγουδιστής στα clips των ‘Little Wonder’ και ‘Dead Man Walking’, 1996 και 1997 αντίστοιχα.Η Floria Sigismondi εκτός των άλλων έχει σκηνοθετήσει και τα ‘E.T.’ της Katy Perry, ‘Broken Boy Soldier’ των Raconteurs και το ‘In My Secret Life’ από τον Leonard Cohen.Στο video πρωταγωνιστεί η Tilda Swinton και παίζει τη σύζυγο του Bowie. Το πρώτο τραγούδι ήταν το ‘Where Are We Now’ ενώ ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου στην Αγγλία.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)