Translate this page

Editor's Choise

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Εικόνα
“Η Βασίλισσα της avant-garde pop” - Esquire    “Queen of the Revolution” – Madame Figaro “Stunningly emotive vocals... atmospheric soundscapes” - Rolling Stone India “Ilia has perfected a performative style like no other in the music industry…she gradually shed her layers as she shuffled into a hypnotic and futuristic goth-pop that took a mystical turn with the use of the traditional organ of santour, creating a perfectly orchestrated musical chaos.” Maro Angelopoulou – Europavox Η IOTA PHI μετά την συνεργασία της με το εμβληματικό γκρουπ των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στο κομμάτι Ίριδα", κυκλοφορεί το πρώτο single από τον επερχόμενο της δίσκο. Σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας, με σταθερό συνεργάτη τον Μιχάλη Δέλτα, το ΜΑΖΙ είναι ένα αναπάντεχο και τολμηρό κράμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στοιχεία ρεμπέτικου, ντραμς 808, ηλεκτρονικός πειραματισμός και tribal στοιχεία συνθέτουν το ηχοτόπιο του ΜΑΖΙ. Ένα love story ή μια ιστορία για τις ψυχές των ανθρώπων. Την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκο

Quilt - Folkadelphia Session (2013)

Συνθέτοντας ένα μωσαϊκό από ταξιδιάρικες κιθάρες, ανατολίτικες μελωδίες και νωχελικά φωνητικά, η μπάντα αυτή από τη Βοστόνη μας προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή psychedelic folk με επιρροές που ξεκινούν από The Mamas & The Papas και φτάνουν μέχρι τους Mazzy Star. Ο Shane Butler και η Anna Rochinski γνωρίστηκαν ενώ παρακολουθούσαν μαθήματα στη Σχολή του Μουσείου Καλών Τεχνών και έχοντας σαν κοινό στοιχείο την αγάπη τους για τη μουσική, σχημάτισαν τους Quilt.
Παίζουν και οι δύο, κιθάρες και μπάντζο, ο Butler προέρχεται από ένα πνευματικό υπόβαθρο που περιλαμβάνει πολλές μουσικές ψαλμωδίες ενώ η Rochinski προέρχεται από τη κλασική μουσική και τη χορωδία. Αργότερα προστέθηκε στο γκρουπ και ο ντράμερ Taylor McVay και το 2009 η μπάντα έκανε το ντεμπούτο της με μια ομότιτλη κασέτα, ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα το 7" "Agents of Play". Στη συνέχεια προετοίμασαν την πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους με ένα single στην Burger την άνοιξη του 2011 και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ στην Mexican Summer με τίτλο το όνομά τους.
Το 2013 ξεκίνησε για αυτούς με το EP "Folkadelphia Session", μια δουλειά που έγινε για το οnline radio Folkadelphia  και εκεί μεταξύ άλλων παρουσίασαν και υλικό από το νέο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 28 Γενάρη με τίτλο "Held In Splendor".
Δείτε το πανέμορφο videoclip από το Arctic Shark, χρώματα, φύση και απίθανη psychedelic folk θα σας κάνουν να ξεχάσετε πως είναι χειμώνας και θα θελήσετε να τρέξετε στην εξοχή...!!!


Περισσότερα για το "Folkadelphia Session" των Guilt θα βρείτε στο Link που ακολουθεί.



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)