Translate this page

Editor's Choise

Ioanna Gika - Thalassa (2019)

Εικόνα
...το "Roseate" δεν σου δημιουργεί μόνο αισθήσεις, αλλά σε κάνει να θες να περάσεις σε πράξεις, όπως «να ανάψεις ένα τσιγάρο» ή να βρεις κάποιον «να σε αγκαλιάσει»...!!!
(Roling Stone Magazine)

Η Ioanna Gika γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον από Έλληνα πατέρα, αλλά μεγάλωσε σε διάφορες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και βέβαια και για λίγα χρόνια στην Ελλάδα. Η Ioanna Gika είναι ένα κορίτσι του κόσμου, κοσμοπολίτισσα αλλά και βαθιά πολιτικοποιημένη χάρη στην οικογένειά της, ενώ ο παππούς της είχε λάβει μέρος και στη Σύσκεψη της Γενεύης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ.

Το ταλέντο της στη μουσική φάνηκε από τα παιδιά της χρόνια όπου συμμετείχε και σε διάφορα μιούζικαλ όπως το West Side Story και το Guys and ladys, όπου όμως επέμενε να αλλάζει τους στίχους των τραγουδιών. Δεν είναι τυχαίο ότι απόκτησε τη δική της μπάντα, τους Io Echo μαζί με τον Leopold Ross, κατορθώνοντας με το πρώτο τους άλμπουμ Ministry of Love να τραβήξει το ενδιαφέρον της Αμερικής, και όχι μόνο.

The Blank Tapes - Slow Easy Death (2013)

The Blank Tapes είναι το παρατσούκλι του μουσικού Matt Adams. Ο Adams γεννήθηκε στη Νότια Καλιφόρνια, έμαθε να παίζει κάθε όργανο που χρειάζεται μια garage μπάντα και έχει δημιουργήσει πάνω από δέκα album psychedelic-surf-pop-folk-rock της δεκαετίας του 60 ηχογραφώντας σε ένα παλιό 8-track και χρησιμοποιώντας διάφορα γκαράζ, υπόγεια, υπόστεγα και κρεβατοκάμαρες σε όλη την California Coast.

O Matt είναι επίσης ο καλλιτέχνης πίσω τις αφίσες και τα εξώφυλλα της μπάντας του που αποτελείται από τους  Pearl, DA, και Will. Μαζί έχουν περιοδεύσει σε όλη την Αμερική, τη Βραζιλία, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.
Οι The Blank Tapes την άνοιξη του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Vacation", ένα άλμπουμ "on the road" με τραγούδια που γράφτηκαν στο δρόμο, ταξιδεύοντας και κάνοντας διακοπές.
Μετά από δέκα χρόνια εμπειρίας πλέον και έχοντας σταθερά το ίδιο line up, με τους Matt Adams (Sings, guitars, bass, drums, keys, percussion, misc), Pearl Charles (Sings & drums), DA Humphrey (Bass ), οδηγούν το νέο ήχο της Καλιφόρνια μαζί με τους σημαιοφόρους του είδους, The Growlers και Nick Waterhouse.
Το "Slow Easy Death" είναι μια παραγωγή της Dome of Doom Records, μια κασέτα σε περιορισμένα αντίτυπα που περιλαμβάνει ηχογραφήσεις του Matt Adams που έγιναν από το 2008 έως το 2013, lo-fI, garage, και psychedelic surf ακούσματα, χωρίς εξάρσεις σε ένα πανέμορφο άλμπουμ που αξίζει να ακούσετε.

Δείτε το official video clip από το "Nothing's Gonna".


Περισσότερα για το "slow Easy Death" των The Blank Tapes, στο link που ακολουθεί.Σχόλια

  1. Ωραία ανακάλυψη! Άκουσα και το "Vacation", είναι καλό, η μπάντα πιο δεμένη και πιο "επαγγελματική". Τούτα δω όμως τα κομμάτια σε ξεσηκώνουν περισσότερο με τον αυθορμητισμό και τη φρεσκάδα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

LP - Lost On You (2016)

Γεωργία Νταγάκη

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)