Translate this page

Editor's Choise

Λέσχη Γονεοκτόνων του Ambroche Bierce

Εικόνα
Η πρώτη metal μουσική θεατρική παράσταση...!!!

Η «Λέσχη Γονεοκτόνων», η αμφιλεγόμενη και καυστική συλλογή διηγημάτων του Ambrose Bierce (1842-1913) παρουσιάζεται δραματοποιημένη για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε συνεργασία με το Σπίτι της Κύπρου, για τρεις μόνο παραστάσεις, σε σκηνοθεσία της Γεωργίας Ανδρέου.

Οι Okwaho, ζωντανά επί σκηνής, επενδύουν το αλλόκοτα υπέροχο κείμενο με doom sludge metal μουσική σε πρωτότυπη σύνθεση.
Ο “Bitter Bierce” ανεβαίνει στη σκηνή
O πικρός Bierce. Έτσι αποκαλούσαν τον Ambrose Bierce, πρωτοπόρο του horror fiction και του αμερικανικού weird, ο οποίος έμεινε στη λογοτεχνική ιστορία ως ένας από τους πατεράδες του ψυχολογικού θρίλερ. Γράφει ιστορίες βίαιης σάτιρας σε μια πρόζα ξηρή και με μεγάλες δόσεις μαύρου χιούμορ. Το Nothing matters του ταιριάζει γάντι.
Η παράσταση είναι μια σπονδυλωτή ανατομία της βίας. Μια cult, γκροτέσκα, βιτριολική, παρανοϊκή, αλλά στέρεα αλλόκοτη μαύρη αλληγορία για το τι μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο στο κακό (και σ…

The Blank Tapes - Slow Easy Death (2013)

The Blank Tapes είναι το παρατσούκλι του μουσικού Matt Adams. Ο Adams γεννήθηκε στη Νότια Καλιφόρνια, έμαθε να παίζει κάθε όργανο που χρειάζεται μια garage μπάντα και έχει δημιουργήσει πάνω από δέκα album psychedelic-surf-pop-folk-rock της δεκαετίας του 60 ηχογραφώντας σε ένα παλιό 8-track και χρησιμοποιώντας διάφορα γκαράζ, υπόγεια, υπόστεγα και κρεβατοκάμαρες σε όλη την California Coast.

O Matt είναι επίσης ο καλλιτέχνης πίσω τις αφίσες και τα εξώφυλλα της μπάντας του που αποτελείται από τους  Pearl, DA, και Will. Μαζί έχουν περιοδεύσει σε όλη την Αμερική, τη Βραζιλία, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.
Οι The Blank Tapes την άνοιξη του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Vacation", ένα άλμπουμ "on the road" με τραγούδια που γράφτηκαν στο δρόμο, ταξιδεύοντας και κάνοντας διακοπές.
Μετά από δέκα χρόνια εμπειρίας πλέον και έχοντας σταθερά το ίδιο line up, με τους Matt Adams (Sings, guitars, bass, drums, keys, percussion, misc), Pearl Charles (Sings & drums), DA Humphrey (Bass ), οδηγούν το νέο ήχο της Καλιφόρνια μαζί με τους σημαιοφόρους του είδους, The Growlers και Nick Waterhouse.
Το "Slow Easy Death" είναι μια παραγωγή της Dome of Doom Records, μια κασέτα σε περιορισμένα αντίτυπα που περιλαμβάνει ηχογραφήσεις του Matt Adams που έγιναν από το 2008 έως το 2013, lo-fI, garage, και psychedelic surf ακούσματα, χωρίς εξάρσεις σε ένα πανέμορφο άλμπουμ που αξίζει να ακούσετε.

Δείτε το official video clip από το "Nothing's Gonna".


Περισσότερα για το "slow Easy Death" των The Blank Tapes, στο link που ακολουθεί.Σχόλια

  1. Ωραία ανακάλυψη! Άκουσα και το "Vacation", είναι καλό, η μπάντα πιο δεμένη και πιο "επαγγελματική". Τούτα δω όμως τα κομμάτια σε ξεσηκώνουν περισσότερο με τον αυθορμητισμό και τη φρεσκάδα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

LP - Lost On You (2016)

Γεωργία Νταγάκη

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)