Translate this page

Editor's Choise

Ni Moya - Ni Moya (2020)

Following a long-held tradition in electronic music, the project by the name of Ni Moya is a one-man operation. John Vagenas started out a life of artistic creation when he entered the Film Department of  the School of Fine Arts in Thessaloniki, where he later wrote and directed «Warp», a 30’ surrealistic horror film, engulfed in the teachings of David Lynch, Andrei Tarkovsky and Alejandro Jodorowsky.
Shortly after, he co-founded the psychedelic rock band Naxatras, assuming the bass guitar / lead vocals duties and proceeding in the following decade to make an acclaimed career in the psych rock scene, with 3 fully analogue recorded albums and an ever increasing number of tours throughout Europe and Australia.
Ni Moya as a project came to life around the same period, when deep experimentation with music-making software triggered something creative, soon to be followed by the love for analogue synthesizers, drum machines, samplers, sequencers and the decision to compose with hardware equip…

The Blank Tapes - Slow Easy Death (2013)

The Blank Tapes είναι το παρατσούκλι του μουσικού Matt Adams. Ο Adams γεννήθηκε στη Νότια Καλιφόρνια, έμαθε να παίζει κάθε όργανο που χρειάζεται μια garage μπάντα και έχει δημιουργήσει πάνω από δέκα album psychedelic-surf-pop-folk-rock της δεκαετίας του 60 ηχογραφώντας σε ένα παλιό 8-track και χρησιμοποιώντας διάφορα γκαράζ, υπόγεια, υπόστεγα και κρεβατοκάμαρες σε όλη την California Coast.

O Matt είναι επίσης ο καλλιτέχνης πίσω τις αφίσες και τα εξώφυλλα της μπάντας του που αποτελείται από τους  Pearl, DA, και Will. Μαζί έχουν περιοδεύσει σε όλη την Αμερική, τη Βραζιλία, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.
Οι The Blank Tapes την άνοιξη του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Vacation", ένα άλμπουμ "on the road" με τραγούδια που γράφτηκαν στο δρόμο, ταξιδεύοντας και κάνοντας διακοπές.
Μετά από δέκα χρόνια εμπειρίας πλέον και έχοντας σταθερά το ίδιο line up, με τους Matt Adams (Sings, guitars, bass, drums, keys, percussion, misc), Pearl Charles (Sings & drums), DA Humphrey (Bass ), οδηγούν το νέο ήχο της Καλιφόρνια μαζί με τους σημαιοφόρους του είδους, The Growlers και Nick Waterhouse.
Το "Slow Easy Death" είναι μια παραγωγή της Dome of Doom Records, μια κασέτα σε περιορισμένα αντίτυπα που περιλαμβάνει ηχογραφήσεις του Matt Adams που έγιναν από το 2008 έως το 2013, lo-fI, garage, και psychedelic surf ακούσματα, χωρίς εξάρσεις σε ένα πανέμορφο άλμπουμ που αξίζει να ακούσετε.

Δείτε το official video clip από το "Nothing's Gonna".

Περισσότερα για το "slow Easy Death" των The Blank Tapes, στο link που ακολουθεί.


  1. Ωραία ανακάλυψη! Άκουσα και το "Vacation", είναι καλό, η μπάντα πιο δεμένη και πιο "επαγγελματική". Τούτα δω όμως τα κομμάτια σε ξεσηκώνουν περισσότερο με τον αυθορμητισμό και τη φρεσκάδα τους!


Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

LP - Lost On You (2016)

Γεωργία Νταγάκη

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)