Translate this page

Editor's Choise

Kate Pierson - Radios and Rainbows - new album (2024)

Εικόνα
Ήθελα αυτό το τραγούδι να συνδεθεί με τους θαυμαστές των B-52. Είναι ένα τραγούδι disco που φέρνει στο νου μια νεότερη Kate την εποχή που ανυπομονούσα να μπω σε club. Με πάει πίσω στο παρελθόν μου στο “Party Girl”! Το ιδρυτικό μέλος των B-52 Kate Pierson, στα 76 της παρακαλώ, κυκλοφορεί στις 20 του Σεπτέμβρη το νέο solo album της με τίτλο "Radios and Rainbows". Δύο μόλις κομμάτια απο αυτό το album έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για το αριστουργηματικό "Evil Love", μια 60ς ρεπλίκα τραγουδάρα που χαρωπά μιλά για εκδίκηση στα χνάρια του A lover spurned και το club τραγούδι “Take Me Back To The Party”, το οποίο έγραψε μαζί με τον Jimmy Harry, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Madonna, την Pink και πολλούς άλλους. Το βίντεο σκηνοθέτησε η Eleanor Greene και επιμελήθηκε ο John Stapleton. Γι αυτό το κομμάτι η ίδια έχει δηλώσει:  "Ήθελα αυτό το τραγούδι να συνδεθεί με τους θαυμαστές των B-52. Είναι ένα τραγούδι disco που φέρνει στο νου μια νεότερη

Argie Gudo - A Thousand Years (2021 video clip)

 

I'll be with you for a thousand years, to turn away all of your fears...

Ο Argie Gudo είναι ένας ακόμα Έλληνας μουσικός που ζει στο εξωτερικό. Το όνομά του είναι Αργύρης Γκούντογλου, γεννήθηκε στη Δράμα και σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης). Από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη στιχουργία και τη μουσική σύνθεση. Μεγαλώνοντας συμμετείχε σε αρκετές μπάντες και συνεργάστηκε με πολλούς session καλλιτέχνες. Οι μουσικές του ανησυχίες τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση και να βρεθεί στο Λονδίνο όπου πλέον ζει και δημιουργεί τη μουσική του. Γράφοντας πάντα τραγούδια με αγγλικό στίχο και instrumental συνθέσεις για ηλεκτρική κιθάρα  ένοιωσε την ανάγκη να παρουσιάσει το έργο του σε ένα μεγαλύτερο κοινό από αυτό της Ελλάδας. Ο Carlos Santana και ο Eric Clapton είναι δύο μουσικοί που ακούγοντάς τους σε μικρή ηλικία τον έκαναν να ερωτευθεί τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας, ενώ Bon Jovi, Gary Moore, Bryan Adams, U2, Imagine Dragons και James Bay, είναι κάποιοι από τους αγαπημένους του. Η μεγαλύτερη όμως επιρροή που τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό ήταν ο Joe Satriani, μέσω του οποίου "ανακάλυψε" ότι υπάρχει μουσική χωρίς στίχους για ηλεκτρική κιθάρα.

Έχει κυκλοφορήσει ήδη τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο "Elements", ένα pop/rock άλμπουμ με 10 τραγούδια τα οποία ενώ είναι διαφορετικά μεταξύ τους, δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη εξιστόρηση ακούγοντας τα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο video clip για το κομμάτι ''Α Τhousand Years''.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Madrugada - The Riverbed (1999)