Translate this page

Editor's Choise

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Εικόνα
“Η Βασίλισσα της avant-garde pop” - Esquire    “Queen of the Revolution” – Madame Figaro “Stunningly emotive vocals... atmospheric soundscapes” - Rolling Stone India “Ilia has perfected a performative style like no other in the music industry…she gradually shed her layers as she shuffled into a hypnotic and futuristic goth-pop that took a mystical turn with the use of the traditional organ of santour, creating a perfectly orchestrated musical chaos.” Maro Angelopoulou – Europavox Η IOTA PHI μετά την συνεργασία της με το εμβληματικό γκρουπ των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στο κομμάτι Ίριδα", κυκλοφορεί το πρώτο single από τον επερχόμενο της δίσκο. Σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας, με σταθερό συνεργάτη τον Μιχάλη Δέλτα, το ΜΑΖΙ είναι ένα αναπάντεχο και τολμηρό κράμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στοιχεία ρεμπέτικου, ντραμς 808, ηλεκτρονικός πειραματισμός και tribal στοιχεία συνθέτουν το ηχοτόπιο του ΜΑΖΙ. Ένα love story ή μια ιστορία για τις ψυχές των ανθρώπων. Την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκο

Mt. Mountain - Dust (2017)


‘Dust’ is psych rock meditation music and It is utterly entrancing...!!!

Οι Mt. Mountain είναι μια experimental psychedelic rock  μπάντα από το Περθ της Αυστραλίας. Η νέα τους δουλειά με τίτλο "Dust" είναι ένα άλμπουμ με τέσσερα κομμάτια που ουσιαστικά αποτελεί την συνέχεια του καταπληκτικού "Cosmos Terros" που είχε κυκλοφορήσει ακριβώς ένα χρόνο πριν. Το "Dust" κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου από την βρετανική Cardinal Fuzz Records.
Οι Mt. Mountain μας συστήθηκαν το 2014 όταν οι δευτεροετείς τότε φοιτητές κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό ομότιτλο EP τους. Από τότε έως και σήμερα έχουν χτίσει μια φήμη ως μια από τις πιο δυνατές live μπάντες της Αυστραλίας, μια διάκριση που τους έφερε να μοιράζονται τα μεγαλύτερα στάδια της χώρας με σπουδαία ονόματα της Αυστραλιανής αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως Sleep, King Gizzard and the Lizard Wizard, Thee Oh Sees, Endless Boogie, Tortoise, Bardo Pond and Boris.
Το "Dust" είναι ένα άλμπουμ "αναφορά" στη σύγχρονη πειραματική psych και είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για αγορά σε περιορισμένη έκδοση 200 Copper/Black Swirl 12" Vinyl μέσω της Cardinal Fuzz μόνο για την Ευρώπη. Εναλλακτικά διατίθεται σε ψηφιακή μορφή για downloading από το Bandcamp.
Η παραγωγή έγινε από το ίδιο το συγκρότημα και ηχογραφήθηκε στα Studio Sleepwalkers Dread (North Dandalup, Western Australia.) το Μάρτιο του 2016.

Οι Mt. Mountain είναι:

Stephen Bailey: Organ, Whistle, Guitar, Vocals.
Derrick Treatch: Guitar, Mellotron, Vocals.
Brendan Shanley: Bass.
Glenn Palmer: Guitar.
Thomas Cahill: Drums, Djembe, Percussion.


Περισσότερα για τους Mt. Mountain και το "Dust" θα βρείτε στο link που ακολουθεί:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)