Translate this page

Editor's Choise

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Εικόνα
“Η Βασίλισσα της avant-garde pop” - Esquire    “Queen of the Revolution” – Madame Figaro “Stunningly emotive vocals... atmospheric soundscapes” - Rolling Stone India “Ilia has perfected a performative style like no other in the music industry…she gradually shed her layers as she shuffled into a hypnotic and futuristic goth-pop that took a mystical turn with the use of the traditional organ of santour, creating a perfectly orchestrated musical chaos.” Maro Angelopoulou – Europavox Η IOTA PHI μετά την συνεργασία της με το εμβληματικό γκρουπ των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στο κομμάτι Ίριδα", κυκλοφορεί το πρώτο single από τον επερχόμενο της δίσκο. Σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας, με σταθερό συνεργάτη τον Μιχάλη Δέλτα, το ΜΑΖΙ είναι ένα αναπάντεχο και τολμηρό κράμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στοιχεία ρεμπέτικου, ντραμς 808, ηλεκτρονικός πειραματισμός και tribal στοιχεία συνθέτουν το ηχοτόπιο του ΜΑΖΙ. Ένα love story ή μια ιστορία για τις ψυχές των ανθρώπων. Την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκο

Fly My Pretties - String Theory (2016)

...this album explores the fabric of our existence through music, uncovering the cosmos and trying to unlock our place within it...!!!

Όλα ξεκίνησαν στην Νέα Ζηλανδία μέσα απο μια ιδέα του Barnaby Weir, front man των Black Seeds και του Mikee Tucker που είναι το "αυτί" της δισκογραφικής εταιρείας, "Loop Recordings Aot".
Ο στόχος ήταν να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και στη συνέχεια να καταγράψουν τα αποτελέσματα μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο.

Έτσι to 2004 δημιουργήθηκαν στο Wellington οι Fly My Pretties, ένα project αποτελούμενο από μουσικούς των Black Seeds, Fat Freddy's Drop, The Phoenix Foundation, Cairo Knife Fight και Paseload φτιάχνοντας ένα μοναδικό μείγμα από διαφορετικά στυλ μουσικής.
Από τότε οι καλύτεροι μουσικοί και τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νέας Ζηλανδίας πέρασαν από την μπάντα και ηχογράφησαν ως τώρα πέντε live album πειραματιζόμενοι πάνω σε πρωτότυπες μουσικές και συνεργασίες γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία που αποτυπώθηκε σε βραβευμένους ως πλατινένιους για για τις πωλήσεις τους δίσκους. Οι δε συναυλίες τους σε όλη τη χώρα είναι σχεδόν πάντα sold out και αποτελούν από μόνες τους μια εμπειρία.
Το "String Theory" είναι το έκτο τους άλμπουμ, στο οποίο συνεργάστηκαν 14 από τους σημαντικότερους νέους καλλιτέχνες της Νέας Ζηλανδίας. Συναντήθηκαν τον Ιούλιο για ένα live session στα Surgery Studios του Όκλαντ και εκεί παρουσιάστηκαν πολλά τραγούδια για πρώτη φορά. Λιγότερο από έναν μήνα αργότερα και αφού επιλέχτηκαν 13 κομμάτια, παρουσιάστηκε στο κοινό η νέα παράσταση. Blues, country, folk και rock ήχοι ανακατεύονται ιδανικά δημιουργώντας ένα εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα.
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε ζωντανά κατά την διάρκεια συναυλιών που δόθηκαν στο Mercury Theatre του Ώκλαντ και στο Paramount Theatre του Ουέλινγκτον.
"Get It Together", Mud & Stardust" και "This Life" τα κομμάτια που ξεχώρισα μετά τις πρώτες ακροάσεις χωρίς ωστόσο να υστερούν τα υπόλοιπα...!!!



Στο "String Theory" που κυκλοφόρησε χτες, 10 Νοεμβρίου, συνεργάστηκαν οι:

Barnaby Weir
A Girl Named Mo
Bailey Wiley
Ills Winter
Miloux
Ria Hall
James Coyle
Jarney Murphy
Iraia Whakamoe
Laughton Kora
Mike Fabulous
Nigel Patterson
Ryan Prebble
Tiki Taane

Περισσότερα για το άλμπουμ "String Theory" των Fly My Preties θα βρείτε στο link που ακολουθεί:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)