Translate this page

Editor's Choise

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Εικόνα
“Η Βασίλισσα της avant-garde pop” - Esquire    “Queen of the Revolution” – Madame Figaro “Stunningly emotive vocals... atmospheric soundscapes” - Rolling Stone India “Ilia has perfected a performative style like no other in the music industry…she gradually shed her layers as she shuffled into a hypnotic and futuristic goth-pop that took a mystical turn with the use of the traditional organ of santour, creating a perfectly orchestrated musical chaos.” Maro Angelopoulou – Europavox Η IOTA PHI μετά την συνεργασία της με το εμβληματικό γκρουπ των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στο κομμάτι Ίριδα", κυκλοφορεί το πρώτο single από τον επερχόμενο της δίσκο. Σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας, με σταθερό συνεργάτη τον Μιχάλη Δέλτα, το ΜΑΖΙ είναι ένα αναπάντεχο και τολμηρό κράμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στοιχεία ρεμπέτικου, ντραμς 808, ηλεκτρονικός πειραματισμός και tribal στοιχεία συνθέτουν το ηχοτόπιο του ΜΑΖΙ. Ένα love story ή μια ιστορία για τις ψυχές των ανθρώπων. Την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκο

HalfNote - Wish I Couldn't (new single 2014)

Οι HalfNote δημιουργήθηκαν επίσημα το 2011 όμως τα βήματά τους στην Ελληνική μουσική σκηνή είχαν γίνει από το 2009 με διαφορετικές σαφώς συνθέσεις της μπάντας. Η τωρινή σύνθεση του συγκροτήματος, όπου έχει μείνει έτσι από τα τέλη του 2011,αποτελείται από τους Γαβρίλη Παναγιώτη , Κουτσουδάκη Γιάννη και Μητρόπαπα Δημήτρη.
Το συγκρότημα διαθέτει δικό του , αυθεντικό υλικό καθώς και κάποιες διασκευές προσαρμοσμένες στον ήχο του συγκροτήματος.
Σε κάθε ζωντανή εμφάνιση, η μπάντα προσπαθεί να δημιουργήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, μια αξέχαστη μουσική εμπειρία αφιερώνοντας ένα μέρος του προγράμματος, σε live μουσικούς αυτοσχεδιασμούς.

Έχοντας λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ αλλά και σε διάφορες μουσικές σκηνές της περιοχής, οι HalfNote είναι από τα πλέον ενεργά συγκροτήματα της Αργολίδας. Το 2012, το συγκρότημα κυκλοφορεί την πρώτη του επίσημη δουλειά με 7 κομμάτια στο promo EP "Lies" που ηχογραφήθηκαν στα Delight Studios από τον Chris Zantioti.

Έτσι άρχισαν να γίνονται ευρύτερα γνωστοί και να αποκτούν θαυμαστές σε όλη τη χώρα. Το 2013 κέρδισαν το πρώτο βραβείο στο 6ο band festival που διοργάνωσε το Ghost House με τη συμμετοχή 45 συγκροτημάτων και μουσικών από όλη την Ελλάδα. Τον Μάρτιο κέρδισαν και το πρώτο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό Nakas Band Festival 2014 που διοργανώθηκε στην αίθουσα του Ωδείου Φ.Νάκας (Ιπποκράτους 41) και πήραν μέρος 83 συγκροτήματα.

Μόλις χτές οι HalfNote κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τίτλο "Wish I Couldn't", ένα πολύ όμορφο groovy rock κομμάτι που μας άρεσε πολύ και σας το παρουσιάζουμε.


Περισσότερα για τους HalfNote στο link που ακολουθεί:



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)