Translate this page

Editor's Choise

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Εικόνα
“Η Βασίλισσα της avant-garde pop” - Esquire    “Queen of the Revolution” – Madame Figaro “Stunningly emotive vocals... atmospheric soundscapes” - Rolling Stone India “Ilia has perfected a performative style like no other in the music industry…she gradually shed her layers as she shuffled into a hypnotic and futuristic goth-pop that took a mystical turn with the use of the traditional organ of santour, creating a perfectly orchestrated musical chaos.” Maro Angelopoulou – Europavox Η IOTA PHI μετά την συνεργασία της με το εμβληματικό γκρουπ των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στο κομμάτι Ίριδα", κυκλοφορεί το πρώτο single από τον επερχόμενο της δίσκο. Σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας, με σταθερό συνεργάτη τον Μιχάλη Δέλτα, το ΜΑΖΙ είναι ένα αναπάντεχο και τολμηρό κράμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στοιχεία ρεμπέτικου, ντραμς 808, ηλεκτρονικός πειραματισμός και tribal στοιχεία συνθέτουν το ηχοτόπιο του ΜΑΖΙ. Ένα love story ή μια ιστορία για τις ψυχές των ανθρώπων. Την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκο

Lowercase Noises - This Is For Our Sins (2014)


Lowercase Noises είναι ένα project του Αμερικανού, multi-instrumentalist, παραγωγού και καλλιτέχνη, Andy Othling από την Albuquerque του New Mexico. Ο ίδιος συνθέτει και ηχογραφεί τη μουσική του κάνοντας μόνος του τις παραγωγές των άλμπουμ του. Έχει ως τώρα κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ EP's και singles και η μουσική του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ατμοσφαιρική, ambient με έντονα στοιχεία post-rock.

Tο νέο του άλμπουμ με τίτλο "This Is For Our Sins" ακολουθεί την ιστορία της οικογένειας Lykov, που έζησε απομονωμένη στην έρημο της Ρωσίας για πάνω από 40 χρόνια πριν από την ανακάλυψή της από τους γεωλόγους το 1978. Το τελευταίο μέλος της οικογένειας, η 71 ετών Agafia, γεννήθηκε στην έρημο το 1943 και συνεχίζει να ζει στο σκληρό τοπίο της Σιβηρίας μέχρι και σήμερα. Περισσότερα για την ιστορία της οικογένειας Lykov θα βρείτε εδώ.
Και σε αυτό το άλμπουμ ο Andy Othling υπογράφει τη σύνθεση και τη παραγωγή. Σε κάποια κομμάτια παίρνουν μέρος και  guest μουσικοί, κυρίως στα ντραμς και το τσέλο ενώ ακούγονται και υπέροχα χορωδιακά φωνητικά με τη φωνή της Jenny thomas να ξεχωρίζει και να δίνει μια άλλη επική διάσταση στα τραγούδια, ακούστε το "Famine and the Death of a Mother". Ένα κομμάτι που ξεχωρίζει επίσης είναι το "Death in a Garden" με υπέροχες φωνητικές αρμονίες και εξαιρετικές κιθάρες από τον Andy.



Περισσότερα για το άλμπουμ, "This Is For Our Sins" θα βρείτε στο link που ακολουθεί:

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)