Translate this page

Editor's Choise

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Εικόνα
“Η Βασίλισσα της avant-garde pop” - Esquire    “Queen of the Revolution” – Madame Figaro “Stunningly emotive vocals... atmospheric soundscapes” - Rolling Stone India “Ilia has perfected a performative style like no other in the music industry…she gradually shed her layers as she shuffled into a hypnotic and futuristic goth-pop that took a mystical turn with the use of the traditional organ of santour, creating a perfectly orchestrated musical chaos.” Maro Angelopoulou – Europavox Η IOTA PHI μετά την συνεργασία της με το εμβληματικό γκρουπ των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στο κομμάτι Ίριδα", κυκλοφορεί το πρώτο single από τον επερχόμενο της δίσκο. Σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας, με σταθερό συνεργάτη τον Μιχάλη Δέλτα, το ΜΑΖΙ είναι ένα αναπάντεχο και τολμηρό κράμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στοιχεία ρεμπέτικου, ντραμς 808, ηλεκτρονικός πειραματισμός και tribal στοιχεία συνθέτουν το ηχοτόπιο του ΜΑΖΙ. Ένα love story ή μια ιστορία για τις ψυχές των ανθρώπων. Την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκο

The Buttertones - Buttertones (2013 Cassette)


Οι The Butttertones είναι ένα φρέσκο surf garage γκρουπ από το Λος Άντζελες. Η παρέα αποτελείται από τον Richard, τον Cobi και τον  Sean. Μόλις χτες κυκλοφόρησε η πρώτη τους δουλεία, ένα cassette tape με 8 τραγούδια, από την Lolipop Records σε περιορισμένα αντίτυπα, ενώ αναμένεται η κυκλοφορία τους και σε ψηφιακή μορφή.
Όμορφος, καθαρός ήχος με τη κιθάρα σε πρώτο ρόλο όπως κάθε καλή surf  μουσική και με έντονα psychedelic στοιχεία σε αυτή. Οι ίδιοι όταν αναφέρονται στη μουσική τους την περιγράφουν σαν Breakfast Rock.
Όλα τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν τον Απρίλη του 2013 στα Abbey Road West Studios με μηχανικό ήχου τον Joel Jerome.
Ξεχωρίσαμε τους Buttertones ανάμεσα στα πολλά είναι η αλήθεια garage surf groups που εμφανίζονται τελευταία συνεχώς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και την Αυστραλία και σας παρουσιάζουμε εδώ ένα δείγμα της δουλειάς τους. Είναι το "Orpheus Under The Influence" που μαζί με τα "Dionysus", "Reminiscene" και "No Suave" μας άρεσαν πιο πολύ.
 Ακούστε το και για περισσότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το λινκ που ακολουθεί.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)