Translate this page

Editor's Choise

IOTA PHI - MAZI (new single, 2024)

Εικόνα
“Η Βασίλισσα της avant-garde pop” - Esquire    “Queen of the Revolution” – Madame Figaro “Stunningly emotive vocals... atmospheric soundscapes” - Rolling Stone India “Ilia has perfected a performative style like no other in the music industry…she gradually shed her layers as she shuffled into a hypnotic and futuristic goth-pop that took a mystical turn with the use of the traditional organ of santour, creating a perfectly orchestrated musical chaos.” Maro Angelopoulou – Europavox Η IOTA PHI μετά την συνεργασία της με το εμβληματικό γκρουπ των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στο κομμάτι Ίριδα", κυκλοφορεί το πρώτο single από τον επερχόμενο της δίσκο. Σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας, με σταθερό συνεργάτη τον Μιχάλη Δέλτα, το ΜΑΖΙ είναι ένα αναπάντεχο και τολμηρό κράμα διαφορετικών μουσικών ειδών. Στοιχεία ρεμπέτικου, ντραμς 808, ηλεκτρονικός πειραματισμός και tribal στοιχεία συνθέτουν το ηχοτόπιο του ΜΑΖΙ. Ένα love story ή μια ιστορία για τις ψυχές των ανθρώπων. Την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκο

Sarah Jaffe - Pretenter (2010)


 Η Sarah Jaffe γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1986 και είναι τραγουδίστρια και στιχουργός από το Denton του Τέξας. Η Jaffe αυτο-κυκλοφόρησε το πρώτο της EP με τίτλο «Even Born Again», το οποίο αναγνωρίστηκε από το Rolling Stone και το Dallas Observer. Στα τέλη του 2009, υπέγραψε με την Kirtland Records και κυκλοφόρησε το Μάιο του 2010 τον πρώτο της ολοκληρωμένο της δίσκο, «Suburban Nature.
Έχει περιοδεύσει στο παρελθόν με ονόματα όπως η Norah Jones, Lou Barlow, Midlake και τους Denton καθώς και με τους Old 97’s και Centro-matic.
   Το 2011, κυκλοφορεί το «The Way Sound Leaves a Room», το οποίο θεωρείται σαν ένα EP που περιλαμβάνει και DVD με την ερμηνεία της στο Wyly Theater στο Los Angeles. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει μια διασκευή ενός τραγουδιού του Drake, το «Shut it Down». Μετά από αυτή την κυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού, η Sarah Jaffe άρχισε να απομακρύνεται από τον folk ήχο και ακολουθεί έναν πιο ορχηστρικό indie rock ήχο. Παρ’όλα αυτά, ήταν μόνο ένας υπαινιγμός σε αυτό που ήταν να ακολουθήσει αργότερα.
   Το 2012, άνοιξε την περιοδεία των New Multitudes. Τον Απρίλιο κάνει εμφάνιση ο πιο πρόσφατος δίσκος της με τίτλο «The Body Wins». Αυτός ο δίσκος, με παραγωγό τον John Congleton, προσφέρει ένα τείχος από ήχους σε σύγκριση με προηγούμενες δουλειές της. Ο Scott Danbom (πλήκτρα) έχει πιο αισθητή παρουσία και το βιολί της Becki Howard έχει μεγαλύτερο ήχο. Η χρήση ηλεκτρονικών ντραμς και κόρνες είναι επίσης χαρακτηριστικό σε ορισμένα τραγούδια

Το Pretender είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχωριζω από την συγκεκριμένη καλιτέχνιδα..Η μελωδία ταιριασμένη απόλυτα με την βαθιά και σαγηνευτική φωνή της..Αγγίζει, καθηλώνει και σχεδόν μαγεύει με έναν ιδιαίτερα όμορφο τρόπο..
Αξίζει να το ακούσετε...

 

Lyrics
here's your chance
i give you what you want
i am a giver

here's your chance
to tell me what you want
i'm a forgiver

when nobody's around
i try not to care
i must deliver

when nobody is home
i will knock at the door
i'm a pretender

here's your chance
i give you want
i am a giver

here's your chance
to tell me what you want
i'm a forgiver

when nobody's around
i try not to care
i must deliver

when nobody is home
i will knock at the door
i'm a pretender

so here we stand
like flowers in the cold
wilt and wither

here's your chance
tell me what you want
i'm a forgiver

 

Σχόλια

  1. Καλως ηρθες στην ομαδα μας Dark, η αγαπη σου για τη μουσικη και οι απιστευτες γνωσεις σου ειναι εγγυηση για αυτα που θα μας παρουσιασεις εδω... και η αρχη ειναι ενδεικτικη αυτων που γραφω... Σ'ευχαριστουμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο άρθρο και ακόμα πιο ωραίο τραγούδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σας βρήκα!!! και ευχαριστώ για τα καλά σας λογια!!!Εδω θα μαστε και θα τα λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυνατή αρχή Dark Dragonfly...!!!
    Καλώς μας ήρθες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργία Νταγάκη

LP - Lost On You (2016)

Οι ΑΛΦΑ ΠΕΝΤΕ ετοιμάζονται για ΠΟΛΕΜΟ.!

The National Fanfare of Kadebostany - Walking with a Ghost (2012)

Adrian John Loveridge - 400 Dragons (1981)

The Renegades - Matelot (1965)

Γνωριστε την Ikira Baru...

Ο Σταυρός του Νότου 1979

Madrugada - The Riverbed (1999)

Pete International Airport - Safer With The Wolves (2017)